2009. július 8., szerda

Erős racing hétvégének nézünk elébe

Július van, a szezon csúcsához érkeztünk, elkezdődött a Tour és vele egyidőben a legrangosabb hazai versenyeink is következnek. Pénteken Kaposvárrol rajtolunk a 2 szakaszosra csökkent egyetlen hazai UCI kategóriás versenyen, a Gemenc GP-n - pontosabban 2+1 szakasz, de a +1, a "villanyfényes" esti kritérium gála nem számít bele az összetettbe. A rajtlistát végignézve elég erős mezőny lesz, szeretnék valahol a középmezőnyben végezni, a jelenlegi teljesítményem elég ehhez "számszakilag" :-), ha nem balfékeskedem el és jó helyre teszem a kereket.
Első szakasz:

Kaposvár-Szekszárd 144 km

Második szakasz: Paks-Szekszárd, Kálvária tető 148 km

Miután ezt végiglökettük, szeretnék átmenni vasárnap Tatabányára a Turul kupára, amit igazán kedvelek és már két éve is relatív jól mentem rajta.
Végezetül minden erőmet összeszedve a verseny után átmegyek Zamárdiba a Balaton Soundra, hogy legalább az utolsó napon résztvegyek, megnézem a Röyksopp-ot és Moby-t, bár egyik sem kárpótol az elmulasztott Underworld és Kraftwerk-ért - de egyelőre ki kell bírnom a hátralévő 3 hetet, ami a pihenőig maradt, hiszen több fontos verseny jön még.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése